Team Sportia ny partner

Från och med idag är Team Sportia Göteborg ny partner till Partille Cup – World of Handball. Avtalet sträcker sig tre år, fram till och med 2019. Team Sportia kommer bland annat inneha rättigheterna för all merchandise i samband med evenemanget.

Världens största handbollsevenemang för ungdomar förenas med Team Sportia, ett av Sveriges främsta sportkedjor, för att tillsammans skapa ett ännu starkare evenemang. För såväl alla handbollsälskare som besökare till staden Göteborg kommer Team Sportia erbjuda butiker med fantastiska varor.

–        Vi är mycket glada och stolta över att kunna presentera Team Sportia som ny partner säger Fredrik Andersson, Generalsekreterare Partille Cup. Team Sportia har, liksom Partille Cup, haft en stark medvind de senaste åren. Framförallt butikerna i Göteborg. Vår gemensamma passion för sport och att ha kunderna i fokus gör att jag övertygad om att våra varumärken matchar varandra väldigt bra, fortsätter Fredrik.

Håkan Tidstrand driver tillsammans med sin familj Team Sportiabutikerna i Göteborg och kommer i huvudsak vara den som ser till att Partille Cup besökarna ska få uppleva det bästa av sportkedjan.

–        Det är oerhört roligt att tillsammans med Partille Cup få visa upp sig för den breda handbollspubliken. Att vara en del av Partille Cup är en ära för oss och att stötta barn och ungdomsidrott ligger oss varmt om hjärtat. Det är en spännande utmaning och vi ser verkligen fram emot alla möten mellan människor från hela världen.


Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med ett åttiotal butiker från Ystad i söder till Gällivare i norr och över 2 miljarder exkl. moms i omsättning. Kedjan har fördubblat omsättningen sedan starten 1989. Team Sportia vill inspirera de som gillar sport och ett aktivt liv och är hela Sveriges sportkedja där butikerna besöks varje vecka av mer än 600 000 människor. Team Sportia arbetar med ca 1 500 klubbar och idrottsföreningar vilket innebär ca 200 000 idrottsutövare på olika nivåer.

www.teamsportia.se

Partille Cup är världens största och mest internationella handbollsturnering för ungdomar och är en av Sveriges största årligen återkommande evenemang. Turneringen spelas varje sommar i Göteborg och årligen deltar över 20 000 spelare i över 1 000 lag från 50 olika nationer från hela världen. Sedan starten har närmare en halv miljon spelare deltagit och varje år föds inte bara nya stjärnor utan också många gränsöverskridande och livslånga vänskapsrelationer mellan såväl vuxna som barn.

www.partillecup.com