3 veckor kvar

Nu är det tre veckor kvar till dess att anmälan stänger den 1 april och för er lag som inte har hunnit anmäla er är det dags att göra slag i saken och registrera ert lag. Intresset är rekordstort för Partille Cup under 2017 och vi har aldrig tidigare haft så här många anmälda lag vid samma tid någonsin tidigare. Det kommer bli en fantastisk mix av deltagande lag från en mängd olika nationer. Alla kommer till Partille Cup med olika individuella målsättningar för matcherna och deltagandet, men gemensamt för samtliga är kärleken till sporten handboll. Personalen inom turneringen kommer att göra allt för att skapa världens största mötesplats för handbollsspelande ungdomar. Innehållet och atmosfären under veckan kommer vi skapa tillsammans under den magiska vecka som vi kallar Partille Cup – World of Handball.  

Somliga av våra åldersklasser börjar bli fulla vilket gör att Partille Cup ser över hur spelprogrammet kan utformas på bästa sätt. Detta för att så många lag som möjligt ska kunna få delta i turneringen trots det stora intresset. Något som också börjar fyllas upp är våra Partille Cup hotell. För de lag som har planerat att övernatta på ett av våra hotell är det hög tid att lägga in era bokningar, vi har ett fåtal hotell kvar med större rum. För lag som kommer resande från/via Stockholm eller Oslo finns fortfarande möjligheten att boka plats på någon av våra Partille Cup bussar som går direkt till avtalade skolor/hotell.

I år väljer Partille Cup att utveckla vårt arrangemang kring Heden Arena. Varje sommar bygger Partille Cup en arena för 7000 åskådare som vi kallar för Heden Arena. Tidigare har vi byggt upp själva finalinramningen kvällen innan finalerna ska spelas, men till 2017 års turnering har vi valt att utveckla detta arrangemang och skapa en mötesplats med DJ, musik och härligt läktarhägn kring bra handbollsmatcher. Partille Cup satsar därför på Heden Arena och utvecklar dess fulla potential. Därför byggs läktare och DJ-anläggning upp redan inför Partille Cup-veckan, med högre läktare på innerplan, med DJ:s och musik även under gruppspel och slutspel (tisdag-fredag).

För er som varit med tidigare så känner ni till att publiken gör sitt yttersta för att heja fram just sitt lag. Hejaramsor på alla möjliga språk mullrar på läktarna och stämningen är fantastisk. Så vill du se spänning och drömmar gå i uppfyllelse så missa inte vårt nya fina läktarhäng på Heden Arena. Ditt lag behöver ditt stöd!

 

 

Anmäl er här!