3 nya år för hummel

Vi är glada att hummel har valt att fortsätta som partner till Partille Cup – World of Handball. Avtalet sträcker sig tre år, fram till och med 2019.Under der här perioden  kommer hummel vara Partille Cups officiella sportvarumärke.

Världens största handbollsevenemang för ungdomar fortsätter att stärka sina band med hummel, ett av världens främsta sportvarumärken, för att tillsammans skapa ett ännu starkare evenemang. Under Partille Cup så kommer besökare och deltagare kunna ta del av hummels populära handbollskollektioner med en perfekt blandning av trend och retrostil. 

–        Vi är så glada och hedrade att hummel fortsätter som partner till vårt evenemang, säger Fredrik Andersson, Generalsekreterare Partille Cup. Liksom Partille Cup, har hummel en stark tro på att mötas genom idrotten och skapa broar mellan kulturer. Detta sammantaget med den fina designen som hummel står för gör att vi har hittat en väldigt bra matchning i och med samarbetet. Att varumärket dessutom är otroligt populärt bland våra deltagare är ju extra roligt, avslutar Fredrik.

Roland ”Rolle” Alm, ansvarig hummel i detta partnerskap ser bara fördelar.

–        Att vara en del av världens största handbollsevenemang för unga betyder väldigt mycket för oss på hummel. Turneringen delar samma syn på idrott som oss, d.v.s. att handbollen är mer än bara resultat och taktik. Den betyder att ungdomar från hela världen får en chans att träffas för att ha roligt och dela en av sina största passioner i livet, handboll. Just att få promenera runt inne på Heden och njuta av atmosfären är helt unikt för Partille Cup. 


 Det hummel är ett danskt sportvarumärke med kläder och skor. Målgruppen är lag och personligheter med karaktär och lagkänsla. Med rötterna från 1920-talet och en kursändring runt 1999, tog hummel stora kliv och blev för många varumärket med den perfekta mixen av trendkänsla och retrostil. Förutom att dominera garderoberna hos trendmedvetna handbollsspelare har företaget även hjärtat på det rätta stället vilket de visare genom sina olika samarbeten med olika krigsdrabbade länder under policyn Company Karma.

www.hummel.net

Partille Cup är världens största och mest internationella handbollsturnering för ungdomar och är en av Sveriges största årligen återkommande evenemang. Turneringen spelas varje sommar i Göteborg och årligen deltar över 20 000 spelare i över 1 000 lag från 50 olika nationer från hela världen. Sedan starten har närmare en halv miljon spelare deltagit och varje år föds inte bara nya stjärnor utan också många gränsöverskridande och livslånga vänskapsrelationer mellan såväl vuxna som barn.

www.partillecup.com