Representera ditt land

Nu är det ungefär 7 veckor kvar till dess att Partille Cup öppnar upp sina portar för handbollsälskare från alla världens hörn. När turneringen väl har startat firar vi detta genom att bjuda er på ett fantastiskt party. Nu letar vi efter lag som kandiderar till att representera sitt land under vår invigningskväll The Opening Festival Ceremony.

Tisdagen den 4 juli är det dags att kicka igång våra invigningar. Naturligtvis vill vi ta tillfället i akt och hylla alla våra fantastiska deltagande länder, och det är där ert lag kommer in i bilden. Tillsammans med lagen, publiken och med en twist av medryckande musik och dansnummer kommer vi att skapa en underbar atmosfär.

Se detta som ett unikt tillfälle att visa upp ert lands kultur och marknadsföra det som just ert lag eller region har att erbjuda besökare.

Ansökan

Vi vill att ni är kreativa och mailar oss vad det är som ni tänkt att visa upp.

Vänligen skicka in er ansökan till: [email protected] så snart som möjligt men senast den 26 maj.

Många av er har redan ansökt för att kandidera till denna minnesvärda uppgift, men då vi vill att alla ska ha samma chans, så inväntar vi vår deadline och därefter väljer vi ut kandidaterna som får äran att gå ut på catwalken under nationernas inmarsch.


De utvalda lagen kommer att meddelas via e-mail måndagen den 29 maj.

Välkommen att ansöka!