Dags för finaler

Många spelare och ledare betraktar Partille Cup som ungdomarnas eget världsmästerskap. Och det är klart, det är stort att vinna Partille Cup. Inte minst med tanke på att några av världens bästa lag och länder deltar. Lördagen är veckans höjdpunkt och även det som avslutar en vibrerande vecka. Det är dags för finalerna och alla finaler spelas utomhus på Heden Arena inför fyllda läktare och med en härlig atmosfär.

Finaldagen är fylld av känslor, förväntningar och vibrerande spänning, det är nu det skall avgöras. För vissa lag betyder finaldagen också lite sorg och saknad, en besvikelse över att inte ha tagit sig till final och att äventyret i Göteborg snart är över. För andra lag betyder dagen spänning och enorm fokusering. Trots att alla lag är vinnare på sitt sätt är det ändå en bedrift att ta sig till ända till ”den stora dagen”. Och bara 18 av de nära 1 200 deltagande lagen kan kalla sig mästare. 

Varje sommar bygger Partille Cup en arena på Heden för 7 000 åskådare som vi kallar för Heden Arena. Tidigare har vi byggt upp själva finalinramningen kvällen innan finalerna ska spelas, men där har vi, som ni sett, genomför en förändring i år. Finalatmosfären var på plats redan från från första Partille Cup-dagen, med högre läktare på innerplan, med DJ:s och musik även under gruppspel och slutspel (tisdag-fredag).

Du som varit med tidigare vet att publiken gör sitt yttersta för att heja fram just sitt lag. Hejaramsor på alla möjliga språk mullrar på läktarna och stämningen är fantastisk. Så vill du se spänning och drömmar gå i uppfyllelse så missa inte finalerna.

Ditt lag behöver ditt stöd!


Entré:

Vuxen: SEK 60
Barn: SEK 40 (barn=4-14 år)

Fri entré med Partille Cup Pass. Övriga köper sin entrébiljett i vår centralinformation.