Efter en spännande match tog HK Aranäs guldet i G11-Klassen - Partille Cup
Partille World Cup

Efter en spännande match tog HK Aranäs guldet i G11-Klassen

HK Aranäs vann med 9-6 mot IK Sävehof Ö1.

Finalen i G11-klassen stod mellan IK Sävehof Ö1 - HK Aranäs som båda hade gått igenom turneringen obesegrade fram till finalen.
– Vi gjorde allt tillsammans, säger matchens lirare Ebba Fjellman från HK Aranäs.

IK Sävehof inledde finalen starkt med en tremålsledning. Sedan tog HK Aranäs över och gjorde tre mål i rad vilket gjorde att det stod 4-4 vid halvtid. Läktaren var välfylld och match mellan supportrarna på läktaren tog plats. Efter en jämn första halvlek startade den andra med två mål för vardera lagen på fyra minuter.

Efter fem mållösa minuter gjorde HK Aranäs 7-6 och utökade sedan ytterligare till 8-6. Stämningen på Arenan var spänd och matchen mellan supportrarna på läktaren var i full gång. IK Sävehof reducerade till 7-8 men det räckte inte då HK Aranäs Ebba Fjellman utökade ledningen till 9-6 vilket var det sista som hände innan slutsignalen.

Lyckojublet från HK Aranäs överröstade regnet. Laget ställde sedan upp och sjöng ramsor för att tacka varandra innan det var dags för lagen att hämta sina pris.
Spelarna i HK Aranäs kramade om varandra och höll varandra i händerna medan de tackade publiken. Det hördes hur mycket guldet betydde för HK Aranäs när de fick sina medaljer och ännu mer när pokalen togs emot.

Matchens lirare Ebba Fjellman berättar att det varit roligt att spela Partille World Cup.
– Det bästa har varit att vi kämpade som ett lag och att vi vann tillsammans. Vi gjorde allt tillsammans, berättar hon.