Skolvärden: ”Många vill komma tillbaka till skolan” - Partille Cup
Funktionärer

Skolvärden: ”Många vill komma tillbaka till skolan”

Herbhet ”Hebbe” Reina Rivera är en av Partille Cups många omtyckta och betydelsefulla funktionärer.

"Hebbe" (till vänster) med teamleadern Daniel Madsen och Daniels dotter.

Varje år får ”Hebbe” med sig niondeklassare från den skola han jobbar på till vardags som främst matsalsvärdar och matsalsansvariga. Sist fick han även med sig skolans ordinarie kock under Partille Cup.
– Det är roligt att jag kan ge några ungdomar sommarjobb under både Partille Cup och Gothia Cup, säger ”Hebbe”.


Han berättar hur det gick till när han blev funktionär.
– Jag blev uppringd av någon från Partille Cup som frågade mig om jag kunde hjälpa till på Partille Cup som skolvärd, på grund av att jag jobbar på Fässbergsskolan som skolvärd och kan allt om skolan. Och så blev det.
Han har under flera år jobbat som skolvärd under både Partille Cup och Gothia Cup.
– Jag hjälper alla cupungdomar så mycket jag kan, med till exempel var bussen går går, var pizzerian finns, sjukvård, med mera. Det roligaste med att vara funktionär är att vara med cupungdomarna och träffa andra människor från andra länder.

Hur är stämningen på skolan under Partille Cup?
– Stämningen på skolan är fantastisk bra. Många av mina elever som går på Fässbergsskolan kommer och hälsar på mig och många blir vänner med cupdeltagarna. Det bästa är att jag jobbar som DJ på helgerna och mitt företag sponsrar turneringen med DJ-mix och lampor. Vi har lite disco på kvällarna med biljard- och bordtennisturneringar, säger ”Hebbe”.
Vilka är dina roligaste minnen från tiden som funktionär?
– Att jag fått så mycket kärlek och respekt från alla deltagare och ledare. Många vill komma tillbaka till skolan för att de tyckte om det, och för att mina elever är så snälla mot dem.
Kommer du att vara funktionär även under Partille Cup 2023?
– Självklart att jag ska hjälpa er! Ni gör ett fantastiskt jobb och jag ser fram emot att mina elever i nian får jobba i matsalen eller med städ under Partille Cup, säger Herbhet ”Hebbe” Reina Rivera.

MAIN PARTNER

OFFICIAL PARTNERS

© 2023 Partille World Cup. All rights reserved.